ICT vacatures bij HydroLogic

 

Onze ICT vacatures

Maak als ICT-er het verschil!

Onze ICT vacatures

Door klimaatverandering en verstedelijking hebben we wereldwijd steeds vaker te maken met extreme situaties zoals heftige regenval, overstromingen, slechte waterkwaliteit, langere periodes van droogte en een stijgende zeespiegel. Met het HydroNET Decision Support Platform ondersteunt HydroLogic waterprofessionals wereldwijd om op basis van real-time informatie en geavanceerde hydrologische modellen de juiste beslissingen te nemen. Hiermee dragen wij actief bij aan een veilige leefomgeving voor miljoenen mensen wereldwijd. En met succes! Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende (innovatie)awards gewonnen en heeft Koning Willem Alexander ons vertegenwoordigd bij de lancering van ons HydroNET platform in Australië.

Over HydroLogic

Als werkgever kenmerkt HydroLogic zich door een open organisatiecultuur met maximale aandacht voor de mensen die er werken. We geloven dat mensen het beste tot hun recht komen binnen een prettige en stimulerende werkomgeving, met een goede balans tussen werk en privé. We zijn flexibel en kijken wat jij nodig hebt om tot je recht te komen. Daarnaast kun je rekenen op fijne werkplekken (zowel thuis als op kantoor), lekkere lunches, ontspanningsmogelijkheden en een actieve personeelsvereniging maar ook buiten werktijd zoeken collega’s elkaar op. We werken niet met een vast opleidingsbudget maar kijken hoe jij je wilt ontwikkelen en wat jij hiervoor nodig hebt.

Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze collega’s en op de impact die we samen maken. Als blijk van erkenning is HydroLogic op de 5de plaats geëindigd als beste MKB werkgever binnen Great Place to Work.

Great Place to Work KVK Innovatie Top 100

Partners voor Water Nationale ICT Awards

Vacatures ICT

Ben jij ambitieuze ICT-er en wil je impact maken? Op deze pagina vind je een overzicht van de openstaande vacatures ICT bij HydroLogic. Is er geen open vacature of heb je andere innovatieve ideeën? Neem contact op met Anuska Speckmann via  jobs@hydrologic.com of 033-4753535. Dan bespreken we de mogelijkheden.
Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar schroom niet een open sollicitatie te sturen naar Anuska Speckmann via jobs@hydrologic.com of neem contact op via 033-4753535, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Werken bij HydroLogic in de ICT?

Anuska Speckmann

Telefoon: 033-4753535
E-mail: jobs@hydrologic.com