Hydrologie vacatures bij HydroLogic

 

Onze hydrologie vacatures

HydroLogic zet zich wereldwijd in om problemen die ontstaan door droogte en overstromingen door extreem weer te voorkomen. Ook jij kunt daaraan bijdragen!

Ons team bestaat uit ruim 40 ambitieuze talenten die zich dagelijks bezighouden met het waterbeheer van klanten als Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten. Ook werken we samen met bedrijven en organisaties in het buitenland. Wil jij je als hydroloog bijdragen aan het oplossen van complexe problemen door extreem weer? Kijk dan eens bij de vacatures op deze pagina!

Op zoek naar een stage? Kijk dan eens op de pagina stage hydrologie!

Prijswinnend bedrijf in hydrologie

HydroLogic is door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot 1 van de 3 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Dit vanwege de impact die we in de wereld maken. Ook staan we bij Great Place to Work in de top 5 van beste MKB werkgevers van Nederland. Werkgeluk staat bij ons namelijk voorop. Dit doen we door het bieden van een prettige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Ook bieden we veel ruimte voor groei, plezier en innovatie.

HydroNET: platform voor waterbeheer

Bij HydroLogic werken we ook aan ons eigen platform HydroNET. Dit is een online platform dat waterprofessionals helpt bij het nemen van operationele en beleidsmatige beslissingen in het waterbeheer. Ruim 4000 waterbeheerders wereldwijd maken gebruik van HydroNET. Op die manier werken we aan onze missie: waterbeheerders door middel van ICT- en waterkennis voorzien van slimme watermanagement oplossingen in de strijd tegen klimaatverandering.

Hydroloog vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in hydrologie of watermanagement? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Hieronder vind je onze openstaande vacatures hydrologie.

Staat er op het moment geen vacature open of heb je een innovatief idee? Schroom niet een open sollicitatie te sturen naar Anuska Speckmann via jobs@hydrologic.com of neem contact op via 033-4753535, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Praktijkvoorbeelden waarin wij het verschil hebben gemaakt

Vragen?

Anuska Speckmann

Telefoon: 033-4753535
E-mail: jobs@hydrologic.com