Onze stages

ICT             Hydrologie

Stage bij HydroLogic

HydroLogic zet zich wereldwijd in om droogte en overstromingen door extreem weer te voorkomen.
Jij kunt daar met jouw kennis aan bijdragen!

Ruim 40 ambitieuze talenten vormen samen HydroLogic. Vanuit historische kantoorpanden in hartje Amersfoort en Delft zetten wij de toon op het gebied van ICT en waterbeheer voor klanten als Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten, in binnen- en buitenland. HydroLogic biedt uitdagende stages voor ambitieuze studenten. Op die manier kun jij bijdragen aan het oplossen van complexe problemen door extreem weer.

Life at HydroLogic:

HydroLogic: een prijswinnend bedrijf

HydroLogic is door de Kamer van Koophandel uitgeroepen als 1 van de 3 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Dankzij de impact die we in de wereld hebben met onze ICT innovaties. Volgens Great Place to Work behoren we daarnaast ook tot de top 5 beste MKB werkgevers van Nederland. Het werkgeluk van onze medewerker staat voorop. Dat betekent ruimte voor groei, plezier en innovatie in een prettige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

HydroNET: een prijswinnend platform

HydroLogic bouwt een eigen platform HydroNET: Hét beslissingsondersteunende online platform voor meer dan 4000 waterprofessionals wereldwijd. Hiermee maken we onze missie waar: waterbeheerders door middel van ICT- en waterkennis voorzien van slimme watermanagement oplossingen in de strijd tegen klimaatverandering.

Stage ICT en afstudeerstage ICT

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze studenten om bij ons stage te lopen en af te studeren. Doe je een HBO ICT studie Informatica of Technische Informatica? Of volg jij een Master Informatica of Wiskunde? We hebben verschillende interessante mogelijkheden, voor ICT stages en afstudeerstages ICT.

Onze ICT afstudeer- en stageopdrachten:

Stage hydrologie en afstudeerstage hydrologie

Is jouw specialisatie hydrologie of watermanagement en doe je een universitaire studie Civiele Techniek, Bodem-Water-Atmosfeer, Fysische Geografie, of vergelijkbaar? Dan hebben wij mogelijk een afstudeer of stageplaats voor jou.

Meer weten over een stage of afstudeerstage hydrologie bij HydroLogic? Kijk dan eens op de pagina stage hydrologie.

Onze hydrologie afstudeer- en stageopdrachten:

Zit er geen opdracht bij waar je direct enthousiast van wordt? Maar wil je wel onderdeel uitmaken van ons team én bijdragen aan een betere wereld? Neem dan contact op met Marieke van Slooten via jobs@hydrologic.com of 033-4753535 zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Wat krijg je bij HydroLogic?Goede begeleiding


Opleiding en groeiOnderdeel van het team


Werken aan een
betere wereld
HydroLogic Hoodie

HydroLogic hoodie


Team-uitjes


Samen lunchen op kantoor


Borrels


Jarig = vrije dag


Tech Friday


Experimentarium


Kantoren in centrum
Amersfoort en Delft


Flexibele werktijden


Laptop


Reiskostenvergoeding


Stagevergoeding

Vragen?

Marieke van Slooten

Telefoon: 033 475 35 35
E-mail: jobs@hydrologic.com