ICT stage bij HydroLogic

HydroLogic zet ICT in om droogte en overstromingen door extreem weer te voorkomen. Wil jij met jouw ICT kennis bijdragen aan wereldwijde oplossingen voor klimaatproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ruim 40 ambitieuze talenten vormen samen HydroLogic. Vanuit historische kantoorpanden in hartje Amersfoort en Delft zetten wij de toon op het gebied van ICT en waterbeheer voor klanten als Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten, in binnen- en buitenland. HydroLogic biedt uitdagende ICT stages en afstudeerstages voor ambitieuze studenten. Met jouw onderzoek en prototyping draag je bij aan het oplossen van complexe problemen die ontstaan door steeds extremer weer.

Werken in de ICT? Kijk dan bij onze ICT vacatures.

HydroLogic: een prijswinnend bedrijf

HydroLogic is door de Kamer van Koophandel uitgeroepen als 1 van de 3 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Dankzij de impact die we in de wereld hebben met onze ICT innovaties. Volgens Great Place to Work behoren we daarnaast ook tot de top 5 beste MKB werkgevers van Nederland. Het werkgeluk van onze medewerker staat voorop. Dat betekent ruimte voor groei, plezier en innovatie in een prettige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

HydroNET: een prijswinnend platform

KVK logoHydroLogic bouwt een eigen platform HydroNET: Hét beslissingsondersteunende online platform voor meer dan 4000 waterprofessionals wereldwijd. Hiermee maken we onze missie waar: waterbeheerders door middel van ICT- en waterkennis voorzien van slimme watermanagement oplossingen in de strijd tegen klimaatverandering.

 

Stage ICT en afstudeerstage ICT

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze ICT studenten om bij ons stage te lopen en af te studeren. Doe je een HBO ICT studie Informatica of Technische Informatica? Of volg jij een Master Informatica of Wiskunde? We hebben verschillende interessante mogelijkheden voor stage en afstuderen.

Zit er geen opdracht bij waar je direct enthousiast van wordt? En wil je wel onderdeel uitmaken van ons team én bijdragen aan een betere wereld? Neem dan contact met ons op via jobs@hydrologic.com of 033-4753535 zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Onze ICT afstudeer- en stageopdrachten:

Wat krijg je bij HydroLogic?Goede begeleiding


Opleiding en groeiOnderdeel van het team


Werken aan een
betere wereld
HydroLogic Hoodie

HydroLogic hoodie


Team-uitjes


Samen lunchen op kantoor


Borrels


Jarig = vrije dag


Tech Friday


Experimentarium


Kantoren in centrum
Amersfoort en Delft


Flexibele werktijden


Laptop


Reiskostenvergoeding


Stagevergoeding

Vragen?

Marieke van Slooten

Telefoon: 033-4753535
E-mail: jobs@hydrologic.com