Tot ziens op de Waterinfodag 2017

Published on 13 maart 2017 by Leanne Reichard

Bezoek onze stand op de Waterinfodag of neem deel aan onze sessie: Hoe de digitale revolutie en slim waterbeheer elkaar versterken; want 1+1=3, toch?

Kennis en ervaring delen

Wij zien u graag 30 maart 2017 op de Waterinfodag. Omdat we benieuwd zijn naar uw ervaringen met het in de praktijk brengen van slimme waterbeheer oplossingen. Om van u te horen of en hoe de digitale revolutie uw organisatie helpt wateroverlast of –tekort aan te pakken. Of om gewoon met onze collega’s een kop koffie te drinken en bij te praten. En trots onze recente ervaringen met slim water management cases in binnen en buitenland met u te delen.

Ook organiseren we tijdens de Waterinfodag een sessie:

Hoe de digitale revolutie en slim waterbeheer elkaar versterken; want 1+1=3, toch?

14.15 – 15.00 uur | Dexter 26
o.l.v. Maarten Spijker, HydroLogic

Waterbeheerders kijken over de eigen beheergrenzen heen, weten elkaar te vinden, delen kennis en stemmen operationele beheermaatregelen met elkaar af. Innovatieve ICT oplossingen ontsluiten alle beschikbare data en informatie snel en gemakkelijk. De informatie is voor iedereen toegankelijk en makkelijk deelbaar. Via online dashboards op verschillende schaalniveaus, van nationaal, tot regionaal en lokaal.

Toekomstmuziek? Of zijn we hard op weg deze beloftes in het waterbeheer waar te maken?

Want er gebeurt al heel veel. We zoomen graag met u in op het Amsterdam-Rijnkanaal/Noordzeekanaal gebied, een regio waar afgelopen jaar veel is gebeurd om slim watermanagement ‘te operationaliseren’. Wat is er gebeurd? In de context van slim watermanagement zijn redeneerlijnen uitgedacht, is een beheergrensoverschrijdend informatiescherm operationeel, worden events nagespeeld met het ARK-NZK spel, en is er een zeer actieve whatsapp groep. Wat heeft dit nu opgeleverd als we kijken naar recente events? En wat zijn de volgende stappen? Kom en deel uw ervaring met het in de praktijk brengen van slimme waterbeheer oplossingen! Want 1+1=3.