Stage hydrologie bij HydroLogic

HydroLogic zet zich wereldwijd in om droogte en overstromingen door extreem weer te voorkomen. Jij kunt daar met jouw kennis aan bijdragen!

Het team van HydroLogic bestaat uit ruim 40 ambitieuze talenten. We zijn gevestigd in Amersfoort en Delft in historische kantoorpanden. Dagelijks zetten wij de toon op het gebied van waterbeheer voor klanten als Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten. Ook werken we veel samen met organisaties in buitenland. HydroLogic biedt uitdagende stage hydrologie voor ambitieuze studenten. Op die manier kun jij bijdragen aan het oplossen van complexe problemen door extreem weer.

Innovatie en werkgeluk

HydroLogic is een prijswinnend bedrijf. We zijn namelijk dankzij de impact die we in de wereld maken door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot 1 van de 3 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Daarnaast zijn we door Great Place to Work bestempeld tot 1 van 5 beste MKB werkgevers van Nederland. We bieden veel ruimte voor groei, plezier en innovatie en stellen het werkgeluk van onze medewerker voorop. We zorgen altijd voor een prettige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

HydroNET

Naast dat we een prijswinnend bedrijf zijn, bouwen we ook aan een eigen platform HydroNET. Met dit beslissingsondersteunende online platform maken we onze missie waar. Meer dan 4000 waterbeheerders wereldwijd door middel van ICT- en waterkennis voorzien van slimme watermanagement oplossingen in de strijd tegen klimaatverandering.

Stage hydrologie

Is jouw specialisatie hydrologie of watermanagement en doe je een universitaire studie Civiele Techniek, Bodem-Water-Atmosfeer, Fysische Geografie, of vergelijkbaar? Dan hebben wij mogelijk een afstudeer of stageplaats voor jou. Hieronder tref je een overzicht van de opdrachten die we nu hebben. Staat jouw interessegebied er niet bij? Laat het ons dan weten via jobs@hydrologic.com of 033-4753535, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Al klaar met studeren en op zoek naar een baan? Kijk dan bij onze hydrologie vacatures.

Onze afstudeer- en stageopdrachten:

 • Stageopdracht Machine Learning waterbeheer hydrologie

  Toepassingen voor Machine Learning in het waterbeheer

  • Amersfoort
  • Master hydrologie, fysische geografie of civiele techniek
  • WO
 • Afstudeeropdracht D-HYDRO

  D-HYDRO modellering voor waterschappen

  • Amersfoort
  • Master hydrologie, fysische geografie of civiele techniek
  • WO

Een selectie van onze klanten

Vragen?

Telefoon: 033 475 35 35

E-mail: jobs@hydrologic.com