Het Digitale Waterplein 2016

Wilt u uw bijdrage aan de digitale revolutie demonstreren aan 150 collega’s van Rijkswaterstaat, gemeenten, waterschappen, provincies en adviesbureaus uit binnen- en buitenland? Reserveer dan een plek op ons Digitale Waterplein!

Innovatieve ICT toepassingen voor slim watermanagement
Samen werken aan het waterbeheer van de toekomst betekent ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Alleen zo houden we de digitale revolutie in beweging. Tijdens HydroNET Live bieden we u een plek om praktijkvoorbeelden met het publiek te delen. Op het Digitale Waterplein vindt u de meest innovatieve ICT toepassingen voor slim watermanagement. Daar mag u toch niet ontbreken!

Reserveer vandaag nog een plek
Wilt u gebruik  maken van de mogelijkheid uw innovatieve ICT toepassing te presenteren op het Digitale Waterplein, reserveer dan snel een plaats. Dit kan door een e-mail met uw gegevens te sturen naar events@hydrologic.com. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Deelname aan het plein is kosteloos.

Let op, de naam digitaal zegt het al: het is een paperless plein met video’s, online demo’s, dashboards, serious games en apps. Folders, banners, posters etcetera zijn niet toegestaan.