Meld u nu aan voor HydroNET LIVE!

U kunt zich nu aanmelden voor het event “HydroNET LIVE – Slim waterbeheer kent geen grenzen” dat plaatsvindt op 13 september 2018 in Amersfoort.

De gevolgen van de klimaatverandering zijn dagelijks te zien in het nieuws: de recente extreme neerslag, hoogwater op de rivieren; “Day Zero” in Zuid-Afrika. Tijdens de vorige editie van HydroNET Live in 2016 brainstormden 150 waterbeheerders uit binnen- en buitenland over de kansen van de digitale revolutie in het waterbeheer. Deze revolutie is in volle gang: ICT, big data en modellen worden steeds belangrijker in het waterbeheer. Maar er is meer nodig

Het is duidelijk dat het nieuwe klimaat de waterbeheerder als nooit tevoren uitdaagt om een slimmer waterbeheer te voeren, waarbij van elke kuub water wordt bepaald of deze moet worden afgevoerd, vastgehouden, aangevoerd of meervoudig moet worden gebruikt. Om te voorkomen dat situaties van wateroverlast en -tekort in ernst en duur toenemen, zal niet alleen naar de mogelijkheden binnen het eigen beheersgebied moeten worden gekeken, maar ook over de grens.

Het aantal voorbeelden van effectief slim waterbeheer in de praktijk groeit; capaciteit van watersystemen worden optimaler benut, door samenwerking over de beheergrenzen heen en koppeling van informatiesystemen en systeemkennis. Bent u benieuwd naar wat slim waterbeheer voor u concreet kan opleveren?  Welke rol spelen nieuwe ICT en big data ontwikkelingen, nu en in de toekomst? Hoe kunnen burgers bijdragen aan een slimmer stedelijk waterbeheer? HydroNET LIVE 2018 brengt u inspirerende sprekers, masterclasses en netwerkmogelijkheden over deze onderwerpen.

Heeft u een praktijkvoorbeeld van slim waterbeheer dat niet mag ontbreken in het programma? We hebben hiervoor ruimte beschikbaar op het Slimwaterbeheer Plein. Interesse? Neem contact op met Marieke van Slooten via events@hydrologic.com.

De locatie van het seminar is net als de vorige editie: Het Oude Magazijn in Amersfoort, vlak achter het Centraal Station. Voor actuele informatie over het programma en registratie kijkt u hier. Er is plaats voor maximaal 150 personen. Geef u daarom zo snel mogelijk op via deze link.

We zien er naar uit u 13 september te begroeten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page