13 september 2018: HydroNET Live

Het Oude Magazijn – Amersfoort

HydroNET LIVE: Slim waterbeheer kent geen grenzen

13 september 2018

2018: wat een jaar! Het hoogwater in januari, de wateroverlast door hoosbuien in mei en nu de extreem droge zomer. Het nieuwe klimaat daagt de waterbeheerder als nooit tevoren uit om een slimmer waterbeheer te voeren. En met succes: de capaciteit van watersystemen worden optimaler benut, door samenwerking over de beheergrenzen heen en koppeling van informatiesystemen en systeemkennis.

Maar wat zijn de ervaringen en geleerde lessen tijdens het recente hoogwater en de droogte? Wat heeft een slimmer waterbeheer concreet opgeleverd? Welke rol spelen nieuwe ICT en big data ontwikkelingen, nu en in de toekomst? HydroNET LIVE 2018 bracht u inspirerende sprekers, masterclasses en netwerkmogelijkheden over deze onderwerpen.

Lees hier het verslag Bekijk hier de foto’s

De sprekers

Bekijk hieronder de presentaties van de plenaire sprekers. Bent u geïnteresseerd in de presentaties van de masterclasses? Laat het ons weten via events@hydrologic.com.

HydroNET LIVE 2018 in een notendop:

De sprekers

Onder bezielende leiding van Dagvoorzitter Richard Engelfriet presenteerden prominente sprekers en organisaties hun mooiste voorbeelden van Slim Watermanagement en deelden zij hun ervaringen over samenwerking over grenzen heen.