HydroLogic één van de Best Workplaces in Nederland

Published on 24 maart 2016 by Leanne Reichard

HydroLogic is net als vorig jaar weer één van de Best Workplaces 2016 van Nederland. Op de lijst van Small & Young Workplaces staan we op plaats 9.  De officiële bekendmaking van de lijst vond dinsdag 22 maart plaats in Haarlem.

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2016 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

‘We zijn erg blij met de vermelding Best Workplace 2016. Medewerkers van HydroLogic zijn trots op hun werk, doen dit met veel passie en hebben daarnaast ook veel plezier en vertrouwen in onze organisatie, ’ aldus Arnold Lobbrecht, directeur HydroLogic.