HydroLogic behoort tot de Best Workplaces 2019

Published on 27 maart 2019 by Arnold Lobbrecht

HydroLogic heeft de 5e plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2019 van Nederland. Op 26 maart ontvingen Francine Teeuwen en Arnold Lobbrecht onder groot enthousiasme van de vele aanwezigen de Best Workplaces award.

Op de vraag wat HydroLogic zo uniek maakt en hoe we het bedrijf laten groeien antwoordde Francine (HR): “We bieden een plezierige werkomgeving met veel ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jonge talentvolle professionals zich thuis voelen. Zij zijn de beste ambassadeurs voor het continu aantrekken van nieuw talent.”

De ranking die HydroLogic behaalde in de categorie Small Workplaces is gebaseerd op de perceptie van de medewerkers over het bedrijf en op de wijze waarop het werkgeverschap wordt vormgegeven.

Great Place To Work® Nederland onderzoekt met de Trust Index, de perceptie van medewerkers op de mate van vertrouwen, trots en plezier in een organisatie. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een lijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid door middel van een Culture Audit kan een organisatie gecertificeerd worden als ‘Great Place to Work’. Alleen de hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel ‘Best Workplace’.

Bij HydroLogic scoren de medewerkers, met een 100% respons op het onderzoek, het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Onder andere de stelling ‘Er is hier een familie- of teamgevoel’ scoort 97%. Ook scoren de medewerkers de mate van verantwoordelijkheid die zij krijgen als zeer positief. Vanuit het werkgeversbeleid scoort HydroLogic het hoogst op het thema delen en bijdragen aan de maatschappij.

Meer informatie: Marieke van Slooten – 033 4753535

Tijdens het feestelijke Best Workplaces Event 2019 werd bekend dat HydroLogic de 5e plaats heeft behaald, in de categorie Small Best Workplaces.
Tijdens het feestelijke Best Workplaces Event 2019 werd bekend dat HydroLogic de 5e plaats heeft behaald, in de categorie Small Best Workplaces.