Directiewisseling bij HydroLogic: Maarten Spijker en Leanne Reichard volgen Arnold Lobbrecht op

Published on 20 december 2022 by HydroLogic

Maarten Spijker en Leanne Reichard vormen vanaf heden samen de het bestuur en de directie van HydroLogic; met Maarten als algemeen directeur en Leanne als commercieel directeur. Na 22 jaar als oprichter en algemeen directeur leiding te hebben gegeven aan HydroLogic treedt Arnold Lobbrecht terug uit de directie en deelt hij nu het eigenaarschap met Maarten en Leanne.

De missie, scope en cultuur van HydroLogic zullen worden voortgezet met focus op innovatieve wateroplossingen voor water- en klimaatvraagstukken, ontwikkeld met klanten en partnerorganisaties.

Maarten Spijker: “Ik ben trots op ons prachtige bedrijf waaraan ik al 20 jaar heb mee mogen bouwen en nu samen met Leanne de toekomst in mag leiden. Het belang van innovatieve waterbedrijven als HydroLogic neemt in mijn ogen alleen maar toe met de steeds urgentere water- en klimaatproblematiek. Ook in mijn nieuwe rol blijf ik me volop bezig houden met het realiseren van slimme wateroplossingen voor onze klanten”.

Leanne Reichard: “De afgelopen 19 jaar heb ik ervaren hoe het gedreven team van HydroLogic het verschil maakt door waterbeheerders te helpen bij het zorgen voor voldoende schoon water en waterveiligheid voor iedereen. Dat ik nu mijn passie voor ondernemen kan combineren met het realiseren van impact met onze innovatieve water- en klimaatoplossingen in binnen- en buitenland maakt me trots en blij.”

Arnold, de oprichter van HydroLogic, blijft werkzaam binnen het bedrijf en gaat zich richten op marktstrategie, onderzoek en productontwikkeling. Daarnaast blijft hij bestuurslid en directeur van de ‘Water Platform Company’ – ontwikkelaar van HydroNET – en bestuurder van Weather Impact.

Arnold Lobbrecht: “het is een mooi moment om het directiestokje van HydroLogic volledig over te dragen aan mijn compagnons; het bedrijf loopt goed en zij zijn er helemaal klaar voor!”