Werken bij HydroLogic

Werken bij ‘Best Workplace’ HydroLogic is uitdagend. Onze opdrachtgevers leveren ons de meest complexe vraagstukken aan.  Onze teams staan altijd klaar om daar hun tanden in te zetten en we laten pas los als het probleem is opgelost. Wil jij je snel inhoudelijk ontwikkelen en uitgroeien tot een expert op het gebied van water en/of ICT? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vacatures

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Meer weten? Kijk op onze vacaturepagina:

Ik zoek een baan

Afstudeer- en stagemogelijkheden

We zijn voor onze vestigingen in Amersfoort en Delft voortdurend op zoek naar goede studenten voor een (afstudeer)stage. Volg je een universitaire studie in de richting van meteorologie, water of klimaat? Bekijk hier de afstudeer- en stagemoglijkheden bij HydroLogic:

Studenten Hydrologie WO

 

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze ICT studenten om bij ons stage te lopen en af te studeren. Doe je een HBO ICT studie Informatica of Technische Informatica? Of volg jij een Master Informatica of Wiskunde? Dan bieden wij jou interessante stages of (onderzoeks)opdrachten:

Studenten ICT HBO&WO