Werken bij HydroLogic

Werken bij ‘Best Workplace’ HydroLogic is uitdagend. Onze opdrachtgevers leveren ons de meest complexe vraagstukken aan.  Onze teams staan altijd klaar om daar hun tanden in te zetten en we laten pas los als het probleem is opgelost. Wil jij je snel inhoudelijk ontwikkelen en uitgroeien tot een expert op het gebied van water en/of ICT? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vacatures

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Meer weten? Kijk op onze pagina ‘Ik zoek een baan’.

Ik zoek een baan

Afstudeer- en stagemogelijkheden

We zijn voor onze vestigingen in Amersfoort en Delft voortdurend op zoek naar goede studenten voor een (afstudeer)stage.

Volg je een universitaire studie in de richting van meteorologie, water of klimaat? Kijk dan op de pagina ‘Studenten hydrologie’.

Studenten hydrologie

Doe je een HBO ICT studie Informatica of Technische Informatica? Kijk dan op de pagina ‘Studenten ICT HBO‘.

Studenten ICT HBO

Doe je een Master op het gebied van Informatica of Wiskunde? Dan bieden wij jou interessante onderzoeksopdrachten. We doen onder andere onderzoek op het gebied van crowdsourcing, human sensing, feature abstraction van sociale media, modelleren, optimalisatie en artificiële intelligentie (modellering en optimalisatie). Interesse? Kijk op de pagina ‘Studenten ICT WO‘.

Studenten ICT WO