Werken bij HydroLogic

Werken bij HydroLogic is uitdagend. Onze opdrachtgevers leveren ons de meest complexe vraagstukken aan.  Onze teams staan altijd klaar om daar hun tanden in te zetten en we laten pas los als het probleem is opgelost. Wil jij je snel inhoudelijk ontwikkelen en uitgroeien tot een expert op het gebied van water en/of ICT? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent. Als jij je herkent in het type werk dat wij doen en onze manier van werken, stuur ons dan een open sollicitatie.
In verband met de groei van ons bedrijf hebben we vacatures die doorlopend open staan en ook specifieke vacatures. Kijk op onze pagina ‘Ik zoek een baan’.

Ik zoek een baan

Afstudeer- en stagemogelijkheden

We hebben in Amersfoort en Delft voortdurend plaatsen open voor studenten. Gemiddeld genomen lopen er het hele jaar circa vijf studenten bij ons voor afstuderen of stage.
Doe je een meteorologie, water of klimaatstudie? Kijk dan op de pagina ‘Afstuderen en stage hydrologie’.

Afstuderen en stage hydrologie

Doe je een ICT studie Informatica of Technische Informatica? We hebben speciaal voor jouw vakgebied een website: www.hydrologic.jobs. Je vindt daar alles over wat ICT-ers kunnen bijdragen aan de missie van ons bedrijf en blogs van studenten die eerder bij ons afstudeerden of stage liepen. Op de pagina ‘Afstuderen en stage ICT’ vind je meer informatie over de opdrachten die we op het moment hebben.

Afstuderen en stage ICT